Svi sadržaji, dokumenti, podaci i informacije objavljeni na stranicama vlasništvo su tvrtke OVAS obrt za građevinarstvo, te se ne smiju se objavljivati, reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti bez izričitog prethodnog pisanog pristanka obrta.
Korisnik osobito nema pravo skidati, umnožavati, mijenjati, uređivati, distribuirati, prikazivati, brisati, slati, prodavati, preprodavati, prilagođavati, mijenjati sadržaj, stvarati izvedenice, uključivati na druge Internet stranice ili medije ili koristiti na bilo koji način koji može štetiti tvrtki obrt.
Oznake, korporacijski logo prikazani na Web stranicama www.ovas.hr su podložni zaštitnom znaku i ostalim pravima OVAS, obrta za građevinarstvo. Sadržaj ne možete koristiti osim kako je ovdje navedeno. Kršenje ovih uvjeta može predstavljati kršenje naših prava intelektualnog vlasništva, ili prava intelektualnog vlasništva OVAS, obrta za građevinarstvo
Sadržaj možete pregledavati, zbog prikupljanja informacija o OVAS, obrta za građevinarstvo, te zbog ostvarenja suradnje s tvrtkom u segmentima usluga koje OVAS, obrta za građevinarstvo pruža.

Općenito o prikupljanju podataka


OVAS, obrt za građevinarstvo pridodaje velik značaj Vašoj Privatnosti. Molimo pažljivo pročitajte pravila o privatnosti kako biste saznali kako sakupljamo, obrađujemo i pohranjujemo informacije koje ste nam ustupili koristeći našu internetsku stranicu ili ako ste ostvarili suradnju s nama.
OVAS, obrt za građevinarstvo se drži sljedećih načela s ciljem zaštite vaše privatnosti:
• Ne prikupljamo više informacija nego što je potrebno;
• Vaše podatke ne koristimo u svrhe koje nisu navedene;
• Ne čuvamo Vaše podatke ako više nije potrebno;
• Nikada ne prodajemo, posuđujemo ili distribuiramo niti javno objavljujemo vaše osobne podatke.
• Ne koristimo nikakvu automatiziranu obradu, donošenje odluka niti profiliranje,
• Vaše osobne podatke ne prenosimo u treću zemlju ili međunarodnu organizaciju.
Prikupljamo samo ograničene količine informacija o vama koje su nužne za kontakt i uspostavljanje dugoročnog i vjerodostojnog poslovnog odnosa.

Prikupljanje i zaštita informacija i podataka


Našu web stranicu možete posjetiti bez otkrivanja osobnih podataka o sebi. Podaci o korisniku, posjetitelju web stranica www.ovas.hr prikupljaju se na način da posjetitelj web stranice svojevoljno i dobrovoljno pošalje upit OVAS, obrta za građevinarstvo putem kontakt formulara objavljenog na web stranici, ili pošaljete samostalno email, ili uputite telefonski poziv prema tvrtki OVAS, obrta za građevinarstvo.
Kad nam šaljete elektroničku poštu (e-mail) s vašim osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati, bez obzira na to radi li se o elektroničkoj pošti s pitanjem ili to činite putem kontakt obrazaca koji se nalaze na web stranici www.ovas.hr, a koji nam dostavljate elektroničkom poštom, mi te podatke koristimo samo u svrhu ispunjenja vaših upita, ostvarenja međusobne komunikacije, te pokušaja ostvarenja međusobne suradnje.
Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom, ili je potrebno obaviti registraciju domena i dostaviti podatke registru kako bi se registracija domene uspješno sprovela. .
OVAS, obrta za građevinarstvo se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika, osim u slučaju teškog kršenja pravila web stranice www.ovas.hr ili nezakonitih aktivnosti korisnika.
Ako uputite poziv, pošaljete email, pošaljete upit putem kontakt formulara na službenoj web stranici www.ovas.hr, ili kontaktirate OVAS, obrta za građevinarstvo putem trećih strana znači da se slažete s ovim općim uvjetima, te dajete parvo OVAS, obrta za građevinarstvo da koristi Vaše dostavljene osobne podatke u svrhu nesmetanog pružanja usluga i informacija koje OVAS, obrt za građevinarstvo obavlja i pruža.

Koja je svrha i pravna osnova za prikupljanje vaših podataka?
Isključiva svrha je temeljem poslovnog odnosa.

Korištenje i širenje osobnih podataka


OVAS, obrt za građevinarstvo će vaše osobne podatke koristiti za ispunjavanje vaših upita i narudžbi, te za slanje obavijesti i ostalih informacija vezanih uz područje na koje se odnosi vaš upit. OVAS, obrt za građevinarstvo neće prenositi Vaše osobne podatke trećim stranama bez Vaše izričite privole.
Dostavljene podatke OVAS, obrt za građevinarstvo osim za komunikaciju s korisnicima koristiti će u svrhu informiranja korisnika, izdavanje ponuda, izdavanje računa, slanja obavijesti o isteku domene, slanja obavijesti o isteku web hosting paketa, te u svrhu obavljanja i nesmetanog pružanja usluga iz područja djelovanja OVAS, obrt za građevinarstvo ako dođe do ostvarenja suradnje.

Koje podatke prikupljamo?


Našu web stranicu možete posjetiti bez otkrivanja podataka o sebi. Putem naše web stranice podatke prikupljamo samo ako ispunite kontakt formular i pošaljete nam upit, ako nam pošaljete svojevoljno email, ako nas kontaktirate telefonski. Također, na našim stranicama nalazi se korisnička zona unutar koje imate mogućnost i pristup svojim podacima,te uvid u ponude, račune. Ako nas posjetite na društvenim mrežama i odlučite nas kontaktirati putem društvene mreže, tada ste svojevoljno ostavili podatke o sebi.
Podatke koje prikupljamo su:
Vaše ime
Vaše prezime
Naziv Tvrtke
Telefon
E-mail
Adresa
Poštanski broj
Država


Kako koristimo Vaše podatke?
Vaše podatke koje prikupljamo koristimo u slijedeće svrhe:
- Izdavanje ponude
- Izdavanje računa
- Slanje računa na adresu
- Komunikaciju s Vama
- Registraciju domena
- Slanje obavijesti pri isteku hosting paketa
- Za slanje elektroničke pošte u vezi vaših upita, narudžbi ili drugih usluga, te za međusobnu komunikaciju
- Telefonski broj koristimo za olakšanu međusobnu komunikaciju
- Slanje obavijesti o isteku domene

Sloboda izbora
Vi kontrolirate informacije koje pružate o sebi. Ako ste promijenili svoje osobne podatke (privatnu ili poslovnu adresu, e-mail adresu ili telefonski broj, naziv tvrtke, sjedište, oib), molimo vas da nas obavijestite o promjenama (pravo na ispravak) na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Možete odlučiti ne podijeliti s nama tražene podatke. Imajte na umu kako su nam određeni podaci potrebni kako bi Vi mogli dobiti povratnu informaciju glede zatraženih proizvoda ili usluga, te kako bi mogli dobiti odgovor na Vaš upit ako ga pošaljete putem kontakt forme. Također, navedeni podaci su nam potrebni kako bi tvrtka OVAS, obrt za građevinarstvo mogla nesmetano pružiti Vam uslugu koju ste zatražili. Ako želite da se Vaši podaci ne koriste ili izbrišu, tada tvrtka OVAS, obrt za građevinarstvo više nije u mogućnosti pružati Vam usluge koje ste tražili i u tom slučaju suradnja s nama tj. OVAS, obrt za građevinarstvo se raskida i prestaje.
Pravo pristupa
Svim svojim klijentima s kojima smo ostvarili suradnju i čije podatke koristimo u navedene svrhe, osigurali smo pravo pristupa podacima putem naše korisničke zone. Unutar korisničke zone imate pravo pristupiti svojim podacima koje koristimo za suradnju s Vama, te također imate pravo na samostalnu izmjenu podataka koje koristimo.
Imajte na umu ako promjenite bilo koje podatke isti će biti korišteni za izdavanje ponuda i računa, te ostalih dokumenata. Molimo Vas da koristite točne podatke jer iste koristimo za suradnju s Vama. Za netočnost navedenih podataka OVAS, obrt za građevinarstvo ne odgovara jer ste ih sami Vi dali tvrtki za korištenje, te snosite potpunu odgovornost za točnost podataka.

Pravo na zaborav
Imate pravo tražiti brisanje podataka kad njihovo zadržavanje više nije bitno za ispunjenje svrhe radi koje su prikupljeni. Imajte na umu ako tražite brisanje svojih podataka, tada nismo u mogućnosti pružiti Vam usluge koje tvrtka OVAS, obrt za građevinarstvo pruža.