roh-bau

Sanacije i održavanje

Nepovoljna ekonomska situacija, ratno stanje i zanemarenost održavanja objekata dovele su propadanja velikog broja objekata u Republici Hrvatskoj, a kako i svaka stvar koju čovjek rukama napravi, tako i artihektonski objekti zahtjevaju obnovu i održavanje uslijed korištenja, utjecaja atmosferilija i drugih čimbenika što zahtjeva održavnje.

Prvenstveno se tu odnosi na radove koji su pod utjecajem vanjskih atmosferilija ili tereta, a to su fasade i okućnice.

Image

Fasade su u posljednje vrijeme doživjele veliki napredak u tehlonogiji građenja koristeći nove materijale, koji su rezultirali ne samo novom održavanom fasadom već i uštedom energije unutarnjeg prostora. Tu se prvenstveno misli na ECTIS fasade koje u današnje vrijeme oblažu materijalima poput stiropora ili kamene vune.

Održavanje građevine uslijed korištenja rezultira potrošenosti materijala, te dobavu i ugradnju novih. Nestručim korištenjem i ne poštivanjem pravila struke i tehničkim propisima može dovesti do još većeg propadanja objekta. Kako bi to spriječili OVAS inženjering  osposobljen je za sve vrste radova održavanja i sanacija objekata, garantirajući na kvalitetu.

Zatražite svoju procjenu radova i troškovnik!

+385 99 603 4747