Adaptacije

Vrlo vjerovatno su se mnogi investitori bilo kroz vlastito iskustvo, ili iskustvo drugih susreli sa renovacijama, rekonstrukcijama i adaptacijama  stanova, kuća, vila i ostalih objekata različite namjene,  zbog širokog obima posla izašli sa izrazito lošim iskustima dovođenja, upravljanja različitim vrstama majstora i radnika. Mnoge je to koštalo puno potrošenih živaca i novaca, te na posljetku i samom lošom kvalitetom radova.

OVAS Inženjering sa vlastitim majstorima i djelatnicima surađuje sa preko 40 različitih kooperanata za izvođenje svih vrsta specijaliziranih završnih radova kao i instalacija, po sistemu ključa u ruke, poštujući svu organizaciju građenja što rezultira izvođenje radova i što kraćem roku, rezultirajući kvalitetom radova za koje podnosimo garanciju na izvedene radove, te na poslijetku i zadovoljne investitore.

Koristeći provjerene i atestirane materijale, izvodimo radove na najvišoj kvaliteti, poštujući norme i pravila struke građenja. Tokom radova izveli smo veliki broj rekonstrukcija i adaptacija, koje su zahtjevale opsežne intervencije u prostor, tako i stabilnost i statiku objekta(uz suglasnost statičara).

Zatražite svoju procjenu radova i troškovnik!

+385 99 603 4747